+994501234567 [email protected]

Qida Təhlükəsizliyi Analizləri

Qida Təhlükəsizliyi Analizləri

Qida Təhlükəsizliyi Analizləri

Qida məhsullarında patogen bakteriyaların, mikroorqanizmlərin və digər potensial təhlükəli faktorların identifikasiyası və sayının təyini üçün hərtərəfli analizlər. Bu analizlər məhsulların təhlükəsizliyini və keyfiyyətini təmin etmək üçün vacibdir.

Əsas Xüsusiyyətlər

  • Salmonella təyini
  • Koliform bakteriyalarının təyini
  • Ümumi mikroorqanizmlərin sayının təyini
  • Clostridium perfringens təyini
  • Enterobacteriyaların təyini
  • Bacillus cereus təyini
  • Koaqulyaz müsbət stafilokokların (Staphylococcus aureus) təyini
  • E.Coli təyini
  • Kif və maya göbələklərinin təyini
  • Listeria təyini
  • Sulfid reduksiyaedici anaerob bakteriyaların təyini
  • Rope (Bacillus subtilis)
  • Enterococ
  • P.aeruginosa